Kumppanit

Firmamessut

Ota ensiaskel radallesi Firmamessulla 14.1.2020. Firmamessut on opiskelijoiden matalan kynnyksen rekrytointitapahtuma, jossa pääset kohtaamaan ja jututtamaan yritysten edustajia sekä kuulemaan sinulle sopivista työ-ja harjoittelupaikoista. Ota myös osaa caseihin, joissa ratkotaan aitoja työelämään liittyviä haasteita sekä ilmoittaudu Linkedin- ja CV-koulutuksiin!

Gravi

Projektitoimisto Gravi on 12-henkinen tiimiyritys Jyväskylästä Tiimiakatemialta. Pääpalvelujamme ovat markkinointi, tapahtumatuotanto sekä valo- ja videokuvaukset. Projekteissamme lähtökohta on asiakaslähtöisyys ja pitkäaikaisten yhteistyökumppanuuksien rakentaminen. Lue lisää tiimistämme nettisivuiltamme www.gravi.fi ja ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää osaamisestamme!

Agore

Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Agore investoi Suomen suurimpiin kasvukaupunkeihin erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja pyrkii tarjoamaan kohteissaan kaupunkien parhaat ydinkeskustojen kauppapaikat ja toimistotilat. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä Suomessa kokonaisarvoltaan noin 220 miljoonaa euroa, ja yhtiö etsii aktiivisesti uusia kohteita salkun kasvattamiseksi jopa yli 400 miljoonan euron kokoon. Keskitymme laatuun, kestävyyteen ja paikallisyhteistyöhön, jotta kaupungit pysyvät vilkkaina.